Uz veliko iskustvo koje smo stekli u iznajmljivanju prezentacione opreme i projektora, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i iznajmljivanje najkvalitetnije prezentacione opreme koja će vašim prezentacijama,poslovnim im događajima i proslavama dati novu dimenziju.

U ponudi za iznajmljivanje imamo Epson,Acer,Benq,Optoma i ostale projektore, Projecta i Vega prezentaciona platna i stalke, laserske pokazivače, kao i video opremu prema vašim zahtevima izlazimo u susret.Demonstracija rada opreme je besplatna i izvršava se prilikom preuzimanja opreme.
Montaža opreme na terenu i tehnička podrška se ne naplaćuje.

Obratite nam se za svoje specifične potrebe kombinacije različite opreme,biće nam izuzetno zadovoljstvo 

Svaka pa i najmanja prezentacija, konferencija, edukacija, seminar ili multimedijalno događanje, gotovo da je nezamislivo bez projektora i projekcijskog platna. Pri odabiru idealnog projektora treba voditi računa o veličini slike koju želimo projektovati, veličini prostorije, jačini svetla, kontrastu slike i mnogim drugim elementima. Kako biste pronašli projektor po meri, bilo da ga iznajmljujete za konkretno događanje ili kupujete za trajno korištenje, iskoristite više od 10 godina iskustva koje imamo u prodaji, projektiranju i instalacijama projektora i projekcijske opreme. Obratite nam se s povjerenjem i odaberite idealan projektor.

Slobodno nas kontaktirajte

Adresa Brankova 22 Beograd
Telefon, 063/456-847
Radno vreme 0-24